Pro-Line Racing banden roundup video review

Pro-Line Racing levert al jaren hoge kwaliteit RC-banden in alle soorten en maten, voor praktisch elke ondergrond wat wils.
In deze video roundup bekijken we de Pro-Line Road Rage, Sling Shot en Trencher X banden voor 1:8 monster trucks. 

7 reacties:

 1. Trencher X for life!! Heb ze onder m’n complete vloot hangen.

 2. Inderaad zijn de perfecte schoenen voor onder de wagens.
  Traxxas zou net als met Castle voor electronica een deal moeten sluiten met Pro-Line om standaard hun banden onder de wagens te leveren.
  Heb Mashers, Big Joe’s, Trenchers, zijn niet supergoedkope schoenen, maar hun geld dubbel en dwars waard.

 3. WalkingPhoenix

  Badlands zijn echt de ultieme off-road band. Voor racen gebruik ik de Blockade VTR 4.0 in soft compound. Op dirt track echt niks beters geloof me.

 4. WalkingPhoenix

  Gaan jullie nog de Big Joes II laten zien? Lijken we ideaal voor een Summit of iets van gelijke grootte. Wil ik wel eens goed zien. Bedankt alvast.

 5. Op een Summit geef ik zelf toch de voorkeur aan de gewone Trencher banden.
  Trencher X is veel breder, maar de gewone zijn een stuk groter in bandenomtrek. Dus smaller en groter = beter voor competitie rock crawlen. De baan bij ons is op die manier prima te doen met de Summit, de bredere Trencher X hebben merkbaar minder gezag op steile rotsstukken en lijken sneller uit te glijden.

 6. De echt goede banden die (volgens mijn mening) uit de Traxxas fabriek komen zijn de Response Pro’s.
  Perfecte banden voor races op dirt tracks.
  Maar ik ben het zeker met jullie eens dat Trencher (X) de beste all around band zijn. En ze maken ze gelukkig in vrijwel elke maat voor vrijwel elke truck. Alleen niet voor op 1/16 helaas…

 7. Voor 1:16 zijn de Pro-line Dirt Hawg bandjes weer heel goed. Niet op die zware beadlocks echter, gewoon op lichtere plastic wielen.

Geef een reactie