Yellow RC LiPo-batterijen video review

Krachtige (brushless) elektrische systemen in moderne RC-voertuigen vragen om krachtige LiPo-accu’s.
Yellow RC biedt een groot assortiment aan kwaliteits-LiPo’s met hoge prestaties. Wij zelf gebruiken ze in al onze RC’s!

4 reacties:

 1. Hallo allemaal,
  Ik gebruik deze packs zelf ook al een jaar of 2. Heb een 3S 8400 mAh pack voor m’n Slash 4×4 en het is een flinke jongen die door het gewicht de auto beter op de weg “plant” en bijna een uur rijtijd geeft op volle snelheid. Pack is onvermoeibaar en heeft heel wat water, sneeuw, zand en blubber gezien. Goed schoonmaken en drogen en gaan met die banaan.

  Enige nadeel is de shrink wrap om de packs: deze gaat scheuren en bladderen, en de label sticker begint bij enkele druppels water compleet uit te lopen. Alsof ze een inktjet printer komen.
  Heb m’n packs ingepakt in duct tape en sindsdien geen problemen met de extra bescherming.

  Ik kan me voorstellen dat het alleen met auto’s zo is, die zien veel meer misbruik dan bijvoorbeeld een heli of een vliegtuig.

 2. Yellow is de enige die echte alternatieven voor de Traxxas lipo’s heeft: sterker nog, ze zijn gewoon hetzelfde in maat, ontwerp, vorm, krimpkous, etc. Ook de bepakking bij de bedrading.
  Hogere C rating, 35C vs 25C en GOEDKOPER dan die van Traxxas. Traxxas heeft 2S 12800 mAh geloof ik, en Yellow dus 13000 mAh, geven meer dan 2 uur rijden op een Slash 4×4.

  Mijn hobbyshop zegt dat er ook hardcases aankomen.

 3. Die stickers zijn inderdaad waardeloos, gereden in een beetje regen en het opspattende water heeft hem helemaal laten uitlopen. Kan niet meer lezen wat voor capaciteit etc.
  Als eigenaar weet je dat misschien toch wel uit het hoofd, maar wat nou als je een hele berg lipo’s hebt of als je ze wilt uitlenen. Hier moeten ze echt wat aan doen, want ik ben het nog nooit tegengekomen zo.

 4. Rc plus en Maxxtrax zijn ook goede en goedkope alternatieven voor Traxxas. Zijn wel 25C ipv 35C, maar voor de meesten (voor mij) is dat genoeg.

Geef een reactie