LRP S10 Blast TX 2 unboxing video

Maak kennis met de LRP S10 Blast TX 2.

Het is een schaal 1:10 off-road truggy (een combi van een truck en buggy) voorzien van fulltime vierwielaandrijving en waterbestendige elektronica.

Luxe features als stalen CVD-assen, sway bars vΓ³Γ³r en achter, en blauw geanodiseerde aluminium accenten, maken van deze vriendelijk geprijsde Blast TX 2 een zeer interessante RC-auto voor de beginners!

11 reacties:

 1. Gaaf. Leuk ding, benieuwd naar jullie rijden video.

 2. Dit is misschien wel een leuke auto voor zoonlief die zich steeds meer interesseert in de “hobby van papa”, maar wat is “voor nog onder de 200 euro” die jullie noemen v.w.b. de prijs?

 3. Zo rond de 195,00 bij de meeste shops. Online ook. Maar ook bij de hobbywinkels, mijn shop heeft ze ook, ook in andere kleuren als blauw met wit. Daar was ie 197,00.

 4. Gekocht! Vanmiddag langs de modelbouwshop gefietst en ze hadden er maar liefst 3 van staan, waarvan eentje uit de doos op een tableautje. Hij is een stuk groter en zwaarder dan dat bovenstaande video doet overkomen.
  Mijn zoontje wordt vrijdag 8, dus dit lijkt me een geschikt verjaardagscadeautje gezien hij altijd met mijn spul wil rijden/vliegen en dat helaas nog niet mag van mij (wat een vertrouwen he haha). Nu kan die lekker zelf speulen.
  Zet zelft altijd overal Deans Ultra stekkers op, dus die Tamiya er alvast afgeknipt en Deans Ultra erop gezet.
  Benieuwd hoe erop het cadeautje gereageert wordt πŸ™‚

 5. Hoeveel heb je ervoor betaald bij die shop als ik vragen mag?
  En ik denk dat je je geen zorgen hoeft te maken over hoe erop het cadeautje gereageerd gaat worden. πŸ˜‰

 6. Auto was €195,-. Heb een mooie deal kunnen sluiten met een 2 cellen 5000 mAh LiPo erbij voor €235,- terwijl die LiPo normaal €50,- kost.

  Ze hadden overigens ook een BRUSHLESS versie van de LRP BLAST TX2, voor €279,-.
  De verkoper was het echter met mee eens dat dat voor 8 jarige iets te snel is… πŸ™‚

 7. Zo…. en of hij er blij mee is.

  Hij moest meteen uit de doos en de batterij moest gelijk in de lader. Het liefst was ie zo uit z’n bed naar buiten toe gerend om hem uit te proberen. πŸ™‚
  Zekere voor het onzekere genomen en hem ’s middags eerst maar op de meegeleverde 1600 mAh Nimh pack laten rijden. Gaat toch nog aardig hard zat, zeker voor de nu inmiddels achtjarige kleine man.
  Tja, alleen jammer van die magere 1600 mAh, want na een minuut of 10 is de lol er al snel vanaf en stottert de auto alleen nog maar vooruit.
  2-cell LiPo erin en het lijkt bijna factor 2 keer zo hard. Hoe dan ook, hij heeft er het hele weekend de grootste lol mee gehad, en op de nodige schaaf en schuurplekken na “leeft” het autootje nog. Nu alleen nog kijken voor hoelang. πŸ™‚

 8. Blij te horen dat ie er blij mee is. πŸ™‚
  En nu maar hopen dat ie ‘m heel houdt, anders mag vaders alsnog de portemonnee in om de onderdelenkast te financiΓ«ren… haha.

 9. En als je zoontje wat ouder wordt en een pro is geworden, dan hang je er een brushless systeem in op 3S. Kijken hoe hard ie dan gaat, gok zo’n 100 haha. Veel plezier.

 10. Goede aankoop Chopper, lijkt me meer dan geschikt voor je kleine man. Ze kunnen niet vroeg genoeg beginnen haha.

 11. Ik ben intussen vooral te spreken over de kwaliteit van de LRP.
  Geloof me als ik zeg dat ie al heel wat heeft moeten doorstaan met zoonlief achter het stuurwiel, maar hij is still going strong.
  Het wordt alweer bijna tijd voor een tweede 2-cellen pack, want dat uurtje laden wordt steeds meer als een nadeel gezien hahaha.

Geef een reactie